luetuimmat autoarviot


Uusimmat arviot

BMW i8  2014

BMW i8 2014

KOKONAISARVIO: 98 PISTETTÄ

Hinta-laatusuhde: 95 pistettä

Omistamisen ilo 2 viikon jälkeen: 100 pistettä

Omistamisen ilo 2 vuoden jälkeen: 95 pistettä

Omistamisen hinta: 75 pistettä

Urheilullisuus: 93 pistettä

Mukavuus: 80 pistettä

Luotettavuus käytettynä:  95 pistettä

Jälleenmyyntiarvo: 95 pistettä

Imago-arvo: 100 pistettä

Symppispisteet: 90 pistettä

 

Valmistusvuodet: 2014 - 

Moottori: 1.5L R3 Turbo - sähkömoottori

Huipputeho: yhteensä 362hv  266 kW

Kiihtyvyys 1-100km:  4.4s

Huippunopeus: 225km/h 

Hintahaitari: 95.000€-145.000€

Puolesta: Ajettavuus, laatu, kulutus, moottorinohjaus, äänettömyys, kestävyys, helposti jälleenmyytävä, neliveto

Vastaan: Kovahko etuistuin, sisätilat, tavaratila, alustan kovuus

Vaihtoehto: Porsche 918

Yhteenveto: BMW i8 saa tämän sivuston toistaiseksi parhaat pisteet - 98 pistettä! Yllättävästä syystä: siinä on kaikkea sopivasti. Se on sopivan eksoottisen ja urheilullisen näköinen, sopivan nopea, sopivan hintainen superautoksi, sopivan erilainen sähkömoottoreineen, sopivan tyylikäs sisältä ja sopiva myös Suomen talvisiin olosuhteisiin. i8:ssa ei ole mitään liikaa, eikä siitä puutu mitään. Se on harvinainen auto, sillä sen voi hankkia yhtälailla tunteella kuin järjellä. 

Vaikka BMW i8 on lähes täysin äänetön, herättää se silti erityisen paljon huomiota. Auto on ulkoisesti tyrmäävä! Futuristinen muotoilu jatkuu sisätiloissa, kaikki hallintalaitteet ovat BMW:n tapaan juuri oikeissa paikoissa. Muotoilu on selkeää ja ilmavaa. Akuston tuoman lisäpainon kompensoimiseksi auton matkustamo on valmistettu hiilikuitukomposiittimateriaalista. Sisään ja ulos kapuaminen vaatii lokinsiipiovien takia harkintaa ja notkeaa selkää. Ajoasento on mitä parhain, vaikka itse penkki ei ole parasta BMW:tä. Ainoa suurempi miinus tulee tavaratiloista. Mukaan saa pakattua ainoastaan yhden lentolaukun.

BMW i8 on plug-in hybridi. Auton ajo-ominaisuudet ja ohjaustunto ovat mainioita, ajaminen helppoa ja lähes täysin äänetöntä. Tosin karkeapintaisella asfaltilla rengasmelu on häiritsevää. 

i8 on täysiverinen superauto varustettuna ominaisuuksilla, joita on vaikea löytää edes kaksi kertaa kalliimmista superautoista. Vähäpäästöisyyttä, turvallisuutta ja helppokäyttöisyyttä kun harvoin yhdistetään tehokkaaseen ja eksoottiseen keskimoottoriseen superautoon.

Käytettyjä i8 autoja on jatkuvasti myynnissä. Tosin kestää vielä pitkän tovin ennen kuin i8 käytettyjen hinnat laskevat useimpien erikoisautoista haaveilevan kukkarolle sopivaksi. Vuoden ikäisen i8:n hinnalla saa kaksitoista vuotta vanhan Bentley GT Speedin, seitsemäntoista vuotta vanhan Ferrari 360:n, kahdekan vuotta vanhan Audi R8:n taikka yhdeksän vuoden ikäisen Jaguar XKR-S:n. Oma valintani on helppo - BMW i8. Sillä siinä on sopivasti kaikkea mitä superautolta haluan. Noissa muissa vaihtoehdoissa on monia tärkeitä ominaisuuksia joko liikaa taikka liian vähän. BMW i8 on mielestäni tähän ajankohtaan tasapainoisin urheiluauto - juuri sopiva.

Arvioidun yksilön kunto asteikolla 1-10:

Tekniikka 10

Kori 9

Sisusta 9

Ferrari 599 GTB Fiorano 2009

Ferrari 599 GTB Fiorano 2009

Volvo XC90 V8  2006

Volvo XC90 V8 2006