SUOMEN TOP 10 ERIKOISAUTOMYYMÄLÄÄ

TOP 10-listauksen ovat tehneet 250kmh.comin lukijat - 2018 äänestyksessä eniten ääniä sai SCC, saaden lähes 50% kaikista äänistä. Tärkeimmät listaukseen valittavien myymälöiden valintakriteerit ovat luotettavuus, palvelu, valikoima ja maine.

          

  1. Sports Car Center,  Espoo/Herttoniemi/Tuusula/Tukholma/Vantaa

Entinen Ferrarin ja Maseratin maahantuojaliike, nykyinen Jaguarin ja Land Roverin pääkaupunkiseudun jälleenmyyjä on myös osaava ja luotettava erikoisautojenmyymälä.

” Yrityksemme erikoisautohistorian takia brändimme mielikuva on ehkä mielletty eri tavalla kuin se todellisuudessa on. Laaja valikoimamme ei vielä ole kaikkien asiakkaittemme tietoisuudessa”, toteaa Markus Freund, Sports Car Centerin toimitusjohtaja.

Liikkeen valikoima on tosiaan kääntynyt maahantuonnin poistumisen myötä hieman perinteisempiin erikoisautoihin. Sports Car Centerillä on vuosikymmenien kokemus onnistuneista erikoisautokaupoista.

Freund kertoo: ”Jo yli 30 vuoden ikään ehtinyt yritys tarjoaa asiakkaillemme turvallisen paikan ostaa autoja, sekä todella laajan tarjonnan. Voimavaramme hankkia autoja on suuri ja näin pystymme myös aina haastamaan sanonnallamme että premium-auton ei tarvitse olla premium-hintainen! Erikoistumisemme on aina myös liittynyt autojen hankintaan ympäri maailman. Toimimme oman ostotiimin voimin koko Euroopan alueella ja näin pystymme käytännössä tarjoamaan asiakkaillemme mitä ikinä he toivovatkaan.” 

SCC hinnoittelee autonsa aggressiivisesti ja näyttäytyy yleensä edullisimpana vaihtoehtona erikoisautojen hintoja vertaillessa. Myös asiakkaan vaihtoautot hinnoitellaan saman kaavan mukaan.  Itse kaupankäynti on hillityn herrasmiesmäistä, henkilökuntaa riittävästi ja tinkimisvaraa hinnoissa on vain vähän. SCC on erittäin tarkka erikoisautojensa historiasta ja kunnosta.

Luotettava, kokenut ja asiallinen erikoisautojen liike. Tällä hetkellä paras käytettyjen erikoisautojen myyjä Suomessa.

SCC on voittanut 250kmh.comin lukija äänestyksen vuosina 2017 ja 2018.

 2. Luxury Collection, Tampere

Luxury Collection on yksi maamme johtavavista erikoisautoliikeista. Sen valttina on erityinen asiantuntemus englantilaisista ja italialaisista erikoisautoista kuten Jaguar, Maserati, Ferrari ja Bentley. Luxury Collectionin liikeidea on hyvin yksinkertainen, ”Liikeideamme on olla Suomen palvelevin ja asiakkaan tarpeet oikeasti huomiova autokauppa, joka on nimenomaan keskittynyt premium-segmentin autoihin ja asiakkaisiin. Käytämme myös normaalia enemmän aikaa  ostoihin, jotta saamme laadukasta myytävää edullisempaan hintaan kuin kilpailijat. Täten pystymme myös myymään muita edullisemmin, mitä tarkat asiakkaamme arvostavat. Filosofiamme on siis hyvin yksinkertainen - teemme asiat paremmin kuin kilpailijat”.

Liikkeen valikoima ja vaihtuvuus on hyvä. Hallista löytyy lukuisia uusia taikka uudenkarheita McLareneita,Ferrareita, Porscheja, Bentleytä ja Maserateja. Palvelu on erittäin asiallista mutta samalla myös sopivan rentoa. Täällä kaupanteko on mielyttävää ja vain harvoin jää siitä kiinni etteikö kaupanehdoista päästäisi yhteisymmärrykseen. Erityisen kiitoksen Luxyry Collection saa vaihtoautojensa kunnon ja ominaisuuksien tietämisestä. He huolehtivat että asiakas saa autonsa kunnossa, yleensä vähintäänkin huollettuna. Tästä pitää huolen heidän ostamansa Team F40M,  joka on erikoisautoihin keskittynyt autohuolto. Myös hinnoittelu on kunnossa, myös asiakkaan vaihtoauton osalta. Toimii myös Ferrarin virallisena maahantuojana.

On voittanut 250kmh.comin lukija äänestyksen vuonna 2016.

             3. Autoliike Marko Sipilä, Turku

Marko on todennäköisesti Suomen eniten kauppaa tekevä yksittäinen erikoisautojen myyjä!  Vauhtia ja käänteitä riittää kaupanteossa. Valikoima on hyvä ja Marko hinnoittelee autonsa korkealle, mutta sama koskee vaihtoautojen hyvityksiä. Saanut joka vuosi kolmanneksi eniten ääniä.

             4.  Vaunula Premium, Helsinki

Erityisen hyvä valikoima arvokkaimpia erikoisautoja. Toimi myös aikaisemmin Ferrareiden maahantuojana.

              5. Triangle Motors, Turku

Kun haluaa täydellisesti entisöidyn erikois- tai museoauton, parempaa liikettä siihen ei maastamme löydy

              6. MaceaCars, Hollola

Erikoistunut Japanin tuonteihin, erityisesti luksusautoihin kuten Bentley, Maserati, Mercedes-Benz, Jaguar ym. Autot ovat yleensä poikkeuksellisen vähän ajettuja ja oman huoltopalvelun tarkistamia sekä tarvittaessa kuntoon laittamia. Erityisen hyvää ja osaavaa palvelua.

7. Ramis’s Auto, Espoo

Erityisen hyvä valikoima erikoisempia versioita saksalaisista premium autoista ja myös muista merkeistä kuten Range Rover ja Jaguar.

             8. Tampereen Autocenter, Tampere

Suuri liike, joka on myös erikoistunut myös moottoripyöriin. Luotettavaa ja palvelevaa erikoisautokauppaa. Hallista löytyy usein mm. uudenkarheita Jaguareita, Ferrareita ja Porscheja.

             9. Käyttöauto, Seinäjoki

Pohjanmaan ykkönen erikoisautoissa. Valikoimista on löytynyt mm. Maybach ja Aston Martin Rapide.

            10. STC Center, Tuusula

STC Center on erikoistunut tuontiautoihin, erityisesti Japanista yritys tuo vähän ajettuja erikoisautoja kuten Bentley, Jaguar ym. Autot ovat pääsääntöisesti hienossa kunnossa.