luetuimmat autoarviot


Uusimmat arviot

Porsche Cayenne Turbo S 2006

Porsche Cayenne Turbo S 2006

Kokonaisarvio: 94 pistettä

Hinta-laatusuhde: 92 pistettä

Omistamisen ilo 2 viikkoa: 97 pistettä

Omistamisen ilo 2 vuotta: 90 pistettä

Omistamisen hinta: 50 pistettä

Urheilullisuus: 92 pistettä

Mukavuus: 88 pistettä

Luotettavuus käytettynä:  92 pistettä

Jälleenmyyntiarvo: 82 pistettä

Imagoarvo: 94 pistettä

Symppispisteet: 70 pistettä

 

Valmistusvuodet: 2006 - 2007

Moottori: 4.5L V8

Huipputeho: 521 hv 405 kW

Huippuvääntömomentti: 750 Nm

Kiihtyvyys 1-100km: 4.9 s

Huippunopeus: 283 km/h

Hintahaitari: 25.000€-35.000€

Puolesta: Moottori, äänimaailma, ketteryys maasturiksi, maastureiden kuningas, kiihtyvyys, monikäyttöisyys, sopii perheen ainoaksi autoksi, hinta käytettynä

Vastaan: Kulutus, korjauskulut, sisustan laadukkuus, takatilojen pienuus

Vaihtoehto: Mercedes Benz ML 65 AMG

Yhteenveto: Käsitykset Newtonin laeista menevät uusiksi yli 2000 kiloisen ja 521 hevosvoimaisen Cayennen Turbo S:n kyydissä. Se on nopea, äänekäs ja yksi tämän sivuston parhaita erikoisautoja arkikäytössä, paitsi käyttökuluiltaan ja hankintahinnaltaan. Myös jälleenmyyntiaika on pitkä, eikä lupausta arvon pysymisestäkään voi antaa. Cayenne Turbo S:n haaste on sama kuin muillakin Turbo S Porscheilla - S kirjaimen korkea hinta ja perusteet sille. 

Uusi Cayenne Turbo S maksaa perusvarusteilla 310 000 euroa, pelkä Turbomalli 70 000 euroa vähemmän - sama hinnoittelu näkyi pitkään myös käytettyjen markkinoilla. Nyt aika on leikannut onneksi terävimmät särmät pois kummankin hinnasta. Maastoautoksi Turbo S saa monesti kokea poikkeuksellisen paljon kaasujalkaa, varsinkin jos auto on Euroopan rajoittamattomilta moottoriteiltä kotoisin, joka näkyy tai pikemminkin kuuluu erillaisina ärsyttävinä natinoina ja sivuääninä auton sisällä. Turbo S sisustus on ihan sama kuin normaalissa Diesel Cayennessa ja se alkaa helposti elämään omaa äänekästä elämäänsä kun kaikki 521 hevosvoimaa päästetään päivittäin valloilleen. Myös alusta ja renkaat ovat tuolloin arkikäytössäkin kovilla.

Vaikka Turbo S tyydyttää sekä kuljettajan että muunkin perheen tarpeet hyvin arkikäytössä, ei se ole mielestäni hintansa arvoinen uutena. Mutta käytettynä, hintojen alkaessa nyt 29.000 eurosta, se tarjoaa erityisen paljon vastinetta hinnalleen, ehkä jopa enemmän kuin mikään muu vastaavan hintainen käytetty auto. Turbo S:n kohdalla Suomi-auto ja maahantuojan huoltokirja rauhoittavat ostajan mielen, tosin Suomiautoja on vain muutama ja harvoin myynnissä.

Ferrari Dino 246 GT 1973

Ferrari Dino 246 GT 1973

Cadillac Allanté Convertible 1993

Cadillac Allanté Convertible 1993