luetuimmat autoarviot


Uusimmat arviot

Cadillac Allante 1989

Cadillac Allante 1989

KOKONAISARVIO: 78 PISTETTÄ

Hinta-laatusuhde: 80 pistettä

Omistamisen ilo 2 viikkoa: 88 pistettä

Omistamisen ilo 2 vuotta: 70 pistettä

Omistamisen hinta: 70 pistettä

Urheilullisuus: 60 pistettä

Mukavuus: 75 pistettä

Luotettavuus käytettynä:  65 pistettä

Jälleenmyyntiarvo: 65 pistettä

Imagoarvo: 80 pistettä

Symppispisteet: 85 pistettä

 

Valmistusvuodet: 1987-1993 

Moottori: 4.5L V8 

Huipputeho: 200 hv

Huippuvääntömomentti: 366 Nm

Kiihtyvyys 1-100km: 7.9 s

Huippunopeus: 196 km/h

Hintahaitari: 6.000€-11.000€

Puolesta: Harvinaisuus, hinta, moottori, erikoisuus, ajoasento, mukavuus, helppo huoltaa ja ylläpitää

Vastaan: etuvetoisuus varauksin, sisustan laadukkuus, elektroniikan epävarmuus, tehottomuus

Vaihtoehto: MB SL 500  1992

Yhteenveto: Allante on Cadillacin kaikkien aikojen kallein auto. Cadillac toi sen markkinoille vuonna 1987 haastamaan Mercedeksen SL-mallisto sekä Jaguarin XJ-S Convertiblen. Cadillac halusi autosta tyylipuhtaan GranTurismon ja antoi auton muotoilun Pininfarinan tehtäväksi. Luotiin ennennäkemätön ilmasilta Detroitista Italian Torinoon. Allanten alustat lennätettiin Jumbojeteillä Italiaan Pininfarian studiolle, jossa Pininfarinan muotoilema ja valmistama kori istutettiin siihen. Tämän jälkeen autot pakattiin uudelleen Jumboon ja lennätettiin takaisin Detroitiin. Siellä autoon istutettiin Northstarin V8-moottori ja elektroniikka. Vuosina 1987-1993 Jumbojetit lensivät satojatuhansia kilometrejä Allantet uumenissaan. Allantet olivatkin ainoita uusia autoja maailmassa, joilla oli takanaan kymmeniä tuhansia kilometrejä, ilman että niillä oli ajettu vielä metriäkään. 

Valtavat tuotantokulut vaikuttivat luonnollisesti Allanten hintaan, joka oli vuonna 1993 61 000 dollaria. Se olikin ylivoimaisesti kallein Cadillac koskaan. Tosin se oli silti melkoisesti edullisempi kuin sen pahimmat kilpailijat. Uusi SL500 Mercedes Benz maksoi tuolloin yli 90.000 dollaria. Allanten lisävarustelista oli harvinaisen lyhyt. Ainoastaan kovakatto ja autopuhelin olivat ekstraa, kaikki muu kuului vakiovarustukseen.

Tämä 1989 malli on Allanten kolmas tuotantovuosi. Tuolloin se sain keulalleen lisää tehoa, tosin uudistettunakin sen 4.5L V8 tuotti ainoastaan 200 hevosvoimaa. Myös ajettavuutta sekä elektroniikkaa uudistettiin. Vuoden 1989 malli on mielestäni ensimmäinen tuotantovuosi, jonka Allentea kannattaa käytettynä harkita.

Allante on tänään haluttu keräilymalli. Se on osoittautunut luotettavaksi ja helpoksi ylläpitää, erityisesti vuoden 1993 mallit ovat hyvässä maineessa. Alkuvuosien mallit kärsivät tehottomasta moottorista (170hv) sekä huonosti istuvasta ja vuotavasta katosta. Allanten hintahaitari Suomessa on laaja, alkaen noin 6.000 eurosta päättyen 26.000 euroon. Kuvassa esiintyvä auto on paras kotimaastamme löytyvä 1989 malli. Sillä on ajettu ainostaan 78.000km. Sen hintapyyntö oli mielestäni erittäin maltillinen 10.000€, jossa on vielä varmasti mukavasti tinkimisvaraa. Tosin tässä kyseisessä yksilössä on myös paljon kuntoon laitettavaa.

Allante on ikäisekseen mukava ajaa. Ajoasento ja penkit ovat hyvät sekä sähkösäätöinen alusta toimii hienosti. Katto on melko hankala käyttää. Kovakatto onkin erinomainen lisävaruste. Allante on helppo huoltaa ja kaikkia alkuperäisosia on yhä saatavissa. Suomessa on myytävänä useitakin Allanteja. Pääsääntöisesti niillä on ajettu paljon eikä niistä ole huolehdittu auton arvoisella tavalla. Itse etsin vuosia hyväkuntoista Allantea, mutta vastaani tuli vain valitettavan huonoja yksilöitä. Poikkeuksiakin oli kuten vuosi sitten löytämani, vain 20.000km ajettu yksilö. Jos Allante kiinnostaa, hylkää alkuvuosien mallit ja etsi mahdollisimman vähän ajettu vuoden 1993 malli kovalla katolla ja täydellisellä huoltokirjalla. Varaudu kuitenkin siihen että Allantella on pitkä jälleenmyyntiaika. Keskiarvo on reippaasti yli vuoden. Tämä ei mielestäni johdu auton laadukkuudesta taikka ominaisuuksista, vaan ostajien tiedon puutteesta ja paljon ajettujen yksilöiden ylihinnoittelusta.

Arvioidun yksilön kunto asteikolla 1-10:

Tekniikka 6

Kori 7

Sisusta 4

 

Maserati Ghibli GTA 1999

Maserati Ghibli GTA 1999

Ferrari LaFerrari 2015

Ferrari LaFerrari 2015