luetuimmat autoarviot


Uusimmat arviot

Tesla Roadster S 2012

Tesla Roadster S 2012

KOKONAISARVIO: 97 PISTETTÄ

Hinta-laatusuhde: 94 pistettä

Omistamisen ilo 2 viikkoa: 99 pistettä

Omistamisen ilo 2 vuotta: 95 pistettä

Omistamisen hinta: 75 pistettä

Urheilullisuus: 98 pistettä

Mukavuus: 80 pistettä

Luotettavuus käytettynä: 95 pistettä

Jälleenmyyntiarvo: 90 pistettä

Imagoarvo: 98 pistettä

Symppispisteet: 90 pistettä

 

Valmistusvuodet: 2008-2012

Moottori: Sähkömoottori 200kWh

Huipputeho: 215 kW 

Kiihtyvyys 1-100km: 3.7 s

Huippunopeus: 201 km/h(rajoitettu)

Hintahaitari: 75.000€-110.000€

Puolesta: Ajoominaisuudet, moottori, kiihtyvyys, viimeistely, edistyksellisyys, keveys, huollettavuus, hauskuus

Vastaan: Hinta

Vaihtoehto: Vasta tulossa.

Yhteenveto:  Pääsin Tesla Roadsterin mikroautomaisen ratin taakse ensimmäisen kerran Kaliforniassa vuosia sitten. Tuo päivän mittainen koeajo kutkutti mieltä ja kehoa pitkään. Kun vuosia myöhemmin tuli mahdollisuus hankkia Roadster Suomesta ja vielä sen viimeisen mallivuoden tehokkain S-malli, oli mahdoton vastustaa tilaisuutta.

Ensimmäisiä varauksia Tesla Roadsterista pystyi tekemään vuonna 2006. Sen aikaisella Roadsterin hinnalla sai esim. täydellisesti varustetun 911 Porschen. Tuolloin kukaan Teslan ulkopuolella ei tiennyt, mitä oli tulossa kuusi vuotta myöhemmin. Malli S oli vain idea. Teslan Supercharger Network ei ollut olemassa. Autopilotti oli vain lentokoneissa. Jokaista Roadsterin tuolloin hankkinutta pitäisikin kiittää, sillä ilman Roadsteria meillä ei olisi loistavaa mallia S, mallia X, tai mitä tahansa Englannista, Saksasta ja Japanista tulevaa sähköautoa.

Tesla Roadster on hauska. Se on myös nopea, jännittävä, mieltä kiihottava ja sopivasti erilainen urheiluauto. Suurimman vaikutuksen teki sen kyky välittää sähkömoottorinsa 288 hevosvoimaa tiehen. Kiihtyvyys on välitöntä ja saumatonta. Huipputeho on käytössä 0.1 sekunnissa. Matka 0-100kmh kestää vain 3.7 sekuntia, aika johon vain superautot hetki sitten pystyivät. Kaiken tämän Tesla Roadster S tekee tietysti äänettömästi. Vain renkaiden vaimeat äänet ja aavistuksen omainen tuulen suhina kovemmissa nopeuksissa rikkoo täydellisen hiljaisuuden. Voimakkaan urheiluauton äänimaailman kokonaan puuttuminen tekee kokemuksesta oudon. Aluksi siihen ihastuu, mutta ainakin itse huomasin jo muutaman viikon käytön jälkeen kaipaavani äänikokemusta.

Uskomaton suorituskyky ja päivitetyn akkupaketin myötä saavutettava 640 kilometriä pitkä toimintamatka eivät ole ainoita valtteja jotka tekevät Roadsterista kiehtovan. Jos pitää Lotuksesta, kuten minä, on helppo rakastua Roadsteriin. Roadster on saanut muotonsa Englannissa Lotuksen tehtaalla. Tesla osti tuotantonsa alussa Lotukselta 2500 kappaletta Elisen rullaavia alustoja. Ulkonäkö on siis tunnustetusti kohdallaan, samoin ajo-ominaisuudet. Roadsterissa istutaan poikkeuksellisen matalalla ja ajoasento on muutenkin urheilullinen. Ratti on mikroautomaisen pieni, ohjaus tehostamaton ja hyvin muotoiltu ohut istuin tukee kaikkialta hyvin, myös säätövaroja on ainakin 185 senttiselle kuljettajalle riittävästi. Ohjaamon viimeistely on moitteeton. Runsas nahan käyttö kojelaudassa ja ovissa yllättää positiivisesti - tunnelma ohjaamossa on urheilullisen ahdas, mutta myös ylellinen, avaruutta saa ottamalla kangaskaton pois.

Verrattuna vastaavan suorituskyvyn ja muotoilun omaaviin urheiluautoihin on Tesla Roadster edullinen omistaa ja ylläpitää. Suomessa on hyvin toimiva Tesla-huolto ja kuluvien osien määrä on Roadsterissa ihan toista kuin vastaavissa urheiluautoissa. Käytettynä maassamme ei ole vuosiin ollut yhtään Roadsteria myynnissä, mutta jo eBaystä löytyy useita, hintojen alkaessa 70 000 eurosta. Tesla Roadster on urheilullisten sähköautojen pioneeri ja siksi myös sen arvosta sijoitusautona keskustellaan paljon. On veikattu että uuden Tesla Roadsterin 2020 -mallin myötä ensimmäisen mallisarjan autojen arvo tulee nousemaan dramaattisesti. Itse en harrasta autosijoittamista, joten auton hankinnan ratkaisevat muut asiat - kuten ulkonäkö, teho, viimeistely, brändi ja ajo-ominaisuudet. Näiltä osin Tesla Roadster S osuu maaliin kaikissa.

Arvioidun yksilön kunto asteikolla 1-10:

Tekniikka 10

Kori 10

Sisusta 10

Aston Martin DB 9 Volante 2011

Aston Martin DB 9 Volante 2011

Porsche 911 Turbo 2010

Porsche 911 Turbo 2010