luetuimmat autoarviot


Uusimmat arviot

Aston Martin Vantage 2018

Aston Martin Vantage 2018

KOKONAISARVIO: 94 PISTETTÄ

Hinta-laatusuhde: 92 pistettä

Omistamisen ilo 2 viikkoa: 99 pistettä

Omistamisen ilo 2 vuotta: 92 pistettä

Omistamisen hinta: 65 pistettä

Urheilullisuus: 95 pistettä

Mukavuus: 80 pistettä

Luotettavuus käytettynä:  85 pistettä

Jälleenmyyntiarvo: 95 pistettä

Imagoarvo: 100 pistettä

Symppispisteet: 90 pistettä

 

Valmistusvuodet: 2018-

Moottori: 4.0L V8

Huipputeho: 503 hv 375 kW

Huippuvääntömomentti: 685 Nm

Kiihtyvyys 1-100km: 3,6 s

Huippunopeus: 314 km/h

Hintahaitari: 245.000€-325.00€

Puolesta: Muotoilu, ajettavuus, tyylikkyys, brändi, tehokkuus, äänimaailma, ajattomuus

Vastaan: Sisätilojen ahtaus, omaleimaisuuden puute

Vaihtoehto: Jaguar F-Type SRV 2017

Yhteenveto: Uusi Aston Martin Vantage huomioi jopa suomalaisen naapurikateuden. Se käynnistyy naapureiden huomaamatta painamalla käynnistyspainiketta pidempään, jolloin “quiet start mode” aktivoituu ja pääset aamulla matkaan naapureita herättämättä. Muilta osin uusi Vantage pyrkii olemaan sitä aitoa Aston Martinia, siinä kuitenkaan mielestäni täysin onnistuen.

Vantage on aina ollut Aston Martinin “nuorekkain“ tuotemerkki ja myös tämä uusin malli on suunnattu kosiskelemaan nuoria nettimiljonäärejä. Tosin kun hiljattain ajoin uuden DB11:sta, oli se mielestäni Vantageakin nuorekkaampi lähes jokaiselta osa-alueeltaan.

Vaikka DB11 käyttää samaa pohjalevyä ja AMG:ltä kotoisin olevaa tuplaturboilla varustettua neljälitraista V8-moottoria, joka kehittää 375 kilowattia ja 685Nm, kuin Vantage, tuntuu että kuljettajalla on Vantagessa parempi yhteys autoon erityisesti avoimella, mutkaisella tiellä. Tämä johtuu todennäköisesti siitä että takana apurunko on nyt kiinteä, pultattu suoraan pohjalevyyn kiinni, toisin kuin DB11:sta, sekä uudistetusta etu- ja takajousituksesta. Edessä jousitus on hoidettu kaksoistukivarsilla ja takana monitukivarsilla. Alustaan kuuluvat myös aktiiviset iskunvaimentimet, jotka voi säätää sport-, sport plus- tai ratatilaan.

Uusi Vantage on yhtiön ensimmäinen malli, jossa on elektroninen takatasauspyörästön lukko (E-Diff). Se on yhdistetty auton sähköiseen ajonvakautusjärjestelmään ja osaa lukea auton käyttäytymistä nopeammin kuin perinteinen järjestelmä. Autoa onkin helpompi käsitellä mutkissa ja suorilla kuin aikaisempaa Vantagea - lähes tylsyyteen asti. Satasen nopeuteen 1 530 kiloa painava Vantage kiihtyy 3,6 sekunnissa ja huippunopeutta kertyy 314 km/h.

Myös ohjaamossa on paljon uutta. Auton elektroniikka on lainattu Astonin yhteistyökumppanina toimivalta Daimlerilta, ja sen myötä autossa on ajan tasalla olevat viihde- ja ajonhallintajärjestelmät. Astonin ohjaamo on vihdoinkin saatettu ajan tasalle, tosin se muistuttaa nyt liiaksikin vastaavien nykyautojen ohjaamoa.

Pääsin kokeilemaan autoa myös radalle missä Vantage tuntui oleva kotonaan yhtä hyvin kuin kyläteillä - ainoastaan kuljettajan niskalihakset ja kuuloaisti tunsivat eron.

Ainakin tämä auto pysyy tiellä - se omii maanvetovoiman lupaa kysymättä. Pitoa epäilemättä edesauttoivat erityisesti Vantagelle suunnitellut Pirelli P-Zero -renkaat sekä moottorin sijoittaminen niin alas ja taakse kuin on teknisesti mahdollista, millä painopiste on saatu matalalle ja jakauma on 50-50 akseleiden kesken. Radalla ainoastaan kuljettajan rajat tulivat vastaan.

Uusi Vantage on hieno auto - tosin sen moottori on saksalainen ja ohjaamosta puuttu perinteinen englantilaisen käsityön tuntu ja persoonallinen laadukkuus. Äänimaailmakin, vaikka psykedeelinen onkin, kuulostaa sekin vieraalta. Mielestäni jotain on hukattu. Sielukkuus, tuo automaailmalle monesti vieras, mutta erityisen tärkeä asia silloin kun puhutaan superautoista, puuttuu!

Ja ainakin itse kaipaan autoissa sielukkuutta - onneksi sitä löytyy edellisesti Vantagesta roppakaupalla!

Vanhempaa Vantagea löytyy hyvin käytettynä kotimaasta, tätä uudempaa vain harvoin. Tosin auton tilaaminen Euroopasta käytettynä onnistuu tänään helposti ja siinä auttavat mieluusti alan kaksi parasta toimijaa -SCC tai LuxuryCollection!

Porsche Panamera 4 E-Hybrid 2018

Porsche Panamera 4 E-Hybrid 2018

Maserati Mistral 4.0 Coupe 1968

Maserati Mistral 4.0 Coupe 1968