luetuimmat autoarviot


Uusimmat arviot

BMW Z8 2001

BMW Z8 2001

KOKONAISARVIO: 88 PISTETTÄ

Hinta-laatusuhde: 80 pistettä

Omistamisen ilo 2 viikkoa: 95 pistettä

Omistamisen ilo 2 vuotta: 90 pistettä

Omistamisen hinta: 55 pistettä

Urheilullisuus: 92 pistettä

Mukavuus: 80 pistettä

Jälleenmyyntiarvo: 95 pistettä

Imagoarvo: 98 pistettä

Symppispisteet: 85 pistettä

 

Valvistusvuodet: 1999 - 2003

Moottori: 4.9L V8

Huipputeho: 400 hv 300 kW

Huippuvääntömomentti: 530 Nm

Kiihtyvyys 1-100km: 4.7 s

Huippunopeus: 250 km/h

Hintahaitari: 180.000€-280.000€

Puolesta: Ajettavuus, moottori, mukavuus, kova katto, jälleenmyyntiarvo, Bond-imago

Vastaan: Hinta

Vaihtoehto: Aston Martin DB9 Cabriolet

Yhteenveto: BMW Z8 on auto, jonka olen monesti ajatellut hankkia, mutta aina se on jäänyt tekemättä. Minulla on ollut useita muita BMW Z-sarjan autoja, ja ne ovatkin olleet erinomaisia hankintoja antaessaan hyvän vastineen hinnalleen. Z8 on jäänyt hankkimatta koska sen hinta-laatusuhde ei ole kohdillaan, varsinkaan tänään. 2000-kuvun alussa uutena hankittaessa Z8:n hinta oli hiukan yli miljoona silloista markkaa, ja miljoonakerhossa se pärjäsi hyvin verrattuna muihin vastaaviin ajopeleihin. Viisitoista vuotta myöhemmin on hinta lähes tuplaantunut ja verrokkien määrä kasvanut samassa suhteessa. 

Vaikka en ole omistanut itse Z8:a, olen onnekkaasti päässyt ajamaan sillä useasti sekä keskustelemaan omistajien kanssa. Viimeksi vain muutama kuukausi sitten vieraillessani BMW:n tehtaalla.  Kuuluisin omistaja lienee James Bond alias Pierce Brosnan, joka Maailma ei riitä -elokuvassa kurvaili Z8:lla sen verran mallikkaasti, että siitä tuli BMW:n kaikkien aikojen nopeimmin myyty malli. Lopullinen tuotantomäärä oli 5703 autoa, joista suurin osa päätyi Yhdysvaltoihin. 

Z8 on suhteellisen kevyt auto sillä se on rakennettu lähes kokonaan alumiinista. Se kiihtyy ja pysähtyy tarvittaessa nopeasti, mistä BMW M5:stä lainattu V8 moottori ja tehokkaat jarrut pitävät huolen. Autossa yhdistyvät onnistuneesti moderni autoteknologia ja BMW:n vuosikymmenten perinteet. Z8:n esikuvana pidetään vuonna 1955 esiteltyä BMW 507 roadsteria.

Z8 ei mielestäni kuitenkaan ole hintansa arvoinen. Ehkäpä Z8:n suurin ongelma on huiman hintansa lisäksi pieni epätietoisuus siitä mikä se oikeasti on autojaan. Onko se superauto, luksusauto, klassikko vaiko vain kaunis ja tehokas roadster? Auto on vähän kaikkea tuota, ja siitä syystä se on aina jäänyt hiukan persoonattomaksi.

Vertailun vuoksi on hyvä mainita että yhtä nopea BMW Z4M roadster maksaa käytettynä noin 25.000-35.000 euroa ja James Bondinkin autona viihtynyt Z3M:n alle 20.000 euroa. Suomessa on ainakin kerran ollut myynnissä hyväkuntoinen yksilö, jonka hintapyyntö oli muutama vuosi sitten 140.000 euroa. Auto poistui myynnistä alle viikossa. Maailmalla on jatkuvasti tarjolla kymmeniä yksilöitä ja lähes jokainen niistä on vähän ajettu ja kunnostettu. Z8 on tänään keräily- ja sijoitusauto, jota tullaan näkemään huutokauppakatalogeissa yhä useammin, kadulla valitettavasti harvemmin.

Maserati Spyder 2005

Maserati Spyder 2005

Mercedes Benz  SL 500 AMG55-edition 2002

Mercedes Benz SL 500 AMG55-edition 2002