luetuimmat autoarviot


Uusimmat arviot

Ford Mustang Saleen S-281 E  2005

Ford Mustang Saleen S-281 E 2005

KOKONAISARVIO: 94 PISTETTÄ

Hinta-laatusuhde: 95 pistettä

Omistamisen ilo 2 viikkoa: 98 pistettä

Omistamisen ilo 2 vuotta: 92 pistettä

Omistamisen hinta: 70 pistettä

Urheilullisuus: 92 pistettä

Mukavuus: 65 pistettä

Luotettavuus käytettynä: 70 pistettä

Jälleenmyyntiarvo: 90

Imagoarvo: 85 pistettä

Symppispisteet: 75 pistettä

 

Valmistusvuodet: 2005 - 2009

Moottori: 4.6 L V8 Supercharged

Huipputeho: 550 hv 410 kW

Kiihtyvyys 1-100km: 3.8 s

Huippunopeus: 323 km/h

Hintahaitari: 31.000€-55.000€

Puolesta: Moottori, ajo-ominaisuudet, äänimaailma, hinta käytettynä

Vastaan: tällä hinnalla eipä juuri mitään.

Vaihtoehto: Mercedes C63 AMG

Yhteenveto: Kaikki maanteillä ja kilparadoilla näkyvät Mustangit eivät ole pelkästään Ford Motor Companyn luomuksia. Vuosien varrella Ford on onnistunut menestyksekkäästi käyttämään lukuisten ulkopuolisten autonrakentajien palveluja modifioitujen, usein erittäin tehokkaiden Mustangien valmistuksessa. Näitä erikoismalleja on yleensä tehty vain rajattu määrä. Yksi tunnetuimmista nimistä on Coronassa Kaliforniassa toimiva Saleen Automotive, joka on tuottanut suosittuja Mustang-erikoismalleja jo kolmen vuosikymmenen ajan.

 Alkuperäisissä Saleenin Mustangeissa oli yleensä säilytetty Fordin vakiomoottori ja niissä keskityttiin auton ajettavuuden parantamiseen. Yhtiön kasvaessa painopiste siirtyi moottoritekniikkaan. Näin syntyivät suorituskyvyltään huippuluokkaa olevat Saleen Mustangit, jotka olivat sekä tehokkaita että helppoja käsitellä. Saleenin perusidea on suoraan kopioitu kuusikymmenluvulta, jolloin Carroll Shelby viritti Mustangeista haluttuja Shelby GT Cobria. Hertz vuokrasi niitä omille erikoisasiakkailleen, aivan samoin kuin Budget on vuokrannut Saleeneja.

 Saleen Automotive on Steve Saleenin luomus. Ensimmäinen Saleen Mustang tuotiin markkinoille vuonna 1985 vain vuosi yhtiön perustamisen jälkeen. Auton aerodynamiikka oli erityisen hyvä, jousitusta oli parannettu ja ohjaamo oli normaalin Mustangin muoviseen ohjaamoon verrattuna vaikuttava ilmestys. Steve Saleen halusi esitellä autojensa suorituskykyä ja ilmoittautui 24 Hours of Mosport -kisaan vuonna 1986. Hän voitti ja uusi voittonsa vuonna 1988, jolloin Saleen Mustangien nähtiin ylittävän maalilinjan ensimmäisenä, toisena ja kolmantena.  Vuosia myöhemmin Saleen kisasi 1997 Le Mans 24 tunnin ajossa ja Saleen Mustangit pärjäsivät niin hyvin että ranskalaiset ostivat kaikki kisaan osallistuneet autot itselleen ja tekivät vielä sopimuksen niiden tuonnista Eurooppaan. Tätä kautta on myös muutama Saleen rantautunut Suomeen.

 Vuoden 2005 Orange Countyn autonäyttelyssä Saleen esitteli radikaalisti uudistetun Mustang -malliston. Jokaisen S281:n konepellin alla on erittäin tehokas 4,6 -litrainen V8-moottori. Kolmiventtiilisessä mallissa moottorin teho on 325 hevosvoimaa. Ahtimella varustetun S281 SC:n teholukema hyppää jo 400 hevosvoimaan. Nyt testatussa S281 E mallissa moottori tuottaa yli 500 hevosvoimaa. Mallinimeen kuuluva E-kirjain onkin lyhenne englannin sanasta ”extreme”.

 Poissa silmistä mutta ei suinkaan poissa mielestä ovat osat, joiden ansiosta jokaisen S281-mallin ajettavuus, ohjaus ja jarrutusteho on Porschen ja parhaiden Corvettien tasoa. Kyseessä ovat Saleen Racecraftin kehittämät jouset, iskunvaimentimet ja kallistuksenvakaimet sekä valinnaisvarusteena olevat 14-tuumaiset jarrulevyt, jotka ovat saman kokoiset kuin Ford GT:ssä. Saleen auttaakin Fordia GT:n kokoonpanossa Michiganin tehtaallaan.

S281:n ohjaamo on kuljettajan mieleinen, ja toimiva ohjaamo onkin yhtä olennainen osa autoa kuin Saleenin moottori, jousitus ja kilparadoilla toimivaksi testattu aerodynamiikka. Saleenin kilpa-autojen innoittamat jarru- ja kaasupolkimet on sijoitettu ihanteellisesti niin, että niitä on helppo käyttää ja lisäksi vaihteenvalitsin on lyhytvälitteinen ja nopeakäyttöinen. Ajoelämys on eritoten Mustangiksi huippuluokkaa.

Ohjaamon muita ominaisuuksia ovat Saleenin omat mittarit, verhoilu ja S281 -lattiamatot sekä tietysti Saleenin numerolaatta kojelaudassa. S281 SC- ja E-malleissa on myös Saleenin lisämittaristo, josta näkee ahtimen teholukeman ja lämpötilan.

 Saleenin autoja on nähty lukuisissa Hollywood-elokuvissa kuten Fast and Furious -leffoissa, Bruce -taivaanlahjassa, Transformers-filmeissä (Barricade-decepticonina) ja Ironmanissa. Steve Saleen on luonut myös oman automallinsa Saleen 1:n. Se on keskimoottorinen urheiluauto – täysiverinen superauto.

 Saleen S281 E on sopivan äänekäs. Tällä kertaa voimakkain jylinä tulee konehuoneesta, ei auton peräpäästä. Pakoputkien kautta tuleva äänimaailma häviää mennen tullen tälle kilpa-automaiselle konepellin alla jylisevälle raa’alle voiman lähteelle. Ehkäpä helpoimmin huomattava ero perus Mustangiin on juuri äänimaailman siirtyminen auton takaa sen etupuolelle. Toki myös teho ja ajo-ominaisuudet ovat ihan ero tasolla. Saleen kiihtyy, ja pysyy mutkissa aivan toisin kuin aikaisemmin omistamani Mustangit, eivät edes erikoismallit Boss ja Cobra ole tähän mielestäni verrattavissa. Saleen S281 E on vakavasti otettava urheiluauto, vaikka päällisin puolin näyttääkin tavalliselta GT Mustangilta

 Eniten itseäni ihmetyttää, ettei tätä yksilöä ole vielä myyty. Vastaavilla kilometreillä oleva perusmalli V8 koneella hinnoitellaan yleensä noin 20.000 -25.000 euron arvoiseksi, tämä 550 hevosvoiman Saleen maksaa vain noin 5-10.000 euroa enemmän ja kyseessä on ihan eri luokan auto.

 Saleenia ennen minulla oli ajossa 488 Ferrari, jolle Saleen ei häviä voiman tunteessa eikä myöskään suorituskyvyssä juuri lainkaan, paisti hinnassa, joka on vain 1/10 osa Ferrarin hinnasta.

Tässä 30 000 euron hintaluokassa en ole ennen kokenut vastaava kesyttämätöntä voiman läsnäoloa näin tiiviissä ja ajanmukaisessa paketissa. Hevosvoimien hinta-laatusuhde on poikkeuksellisen hyvä, todennäköisesti parasta hintaluokassaan.

Saleen S281 E on superauto ihan tavalliselle kuljettajalle ja kukkarolle. Suosittelen!

 

Arvioidun yksilön kunto asteikolla 1-10:

Tekniikka: 9

Kori: 9

Sisusta: 8

Huoltokirja: 10

Hinta laatu-suhde: 10

Auton kilometrilukema testin lopussa: 103.700km

Tämä yksilö löytyy täältä!

Maserati Mistral 4.0 Coupe 1968

Maserati Mistral 4.0 Coupe 1968

Maserati Coupe GT 2007

Maserati Coupe GT 2007