luetuimmat autoarviot


Uusimmat arviot

Mercedes Benz Maybach 2015

Mercedes Benz Maybach 2015

KOKONAISARVIO: 95 PISTETTÄ

Hinta-laatusuhde: 98 pistettä

Omistamisen ilo 2 viikon jälkeen: 98 pistettä

Omistamisen ilo 2 vuoden jälkeen: 92 pistettä

Omistamisen hinta: 75 pistettä

Urheilullisuus: 78 pistettä

Mukavuus: 96 pistettä

Luotettavuus käytettynä:  98 pistettä

Jälleenmyyntiarvo: 90 pistettä

Imago-arvo: 98 pistettä

Symppispisteet: 75 pistettä

 

Valmistusvuodet: 2014-

Moottori: 4.7L V8 BiTurbo

Huipputeho: 456 hv 335 kW

Kiihtyvyys 1-100km: 4.6 s

Huippunopeus: 250 km/h

Hintahaitari: 60.000 - 145.000€

Puolesta: Laatu, ohjaamo, innovaatiot, mukavuus, jousitus, melutaso, takapenkit, hinta käytettynä

Vastaan: Hinta uutena

Vaihtoehto: Bentley Continental Flying Spur 2009

Yhteenveto: Mercedes Benz S500 4Matic Maybach-varustelulla on autona täydellinen, yllättäen myös hinnaltaan. Se maksoi uutena 295.000 euroa ja tänään tämä täysin moderni ja kaikilla mahdollisilla S-sarjan varusteilla + Maybach varustepaketilla varustettuna maksaa vain noin viidenneksen uuden hinnasta. Tämä auto omaakin yhden parhaista hinta-laatusuhteesta mitä olemme testanneet, ellei parhaan.

Maybach varustepaketti, johon kuuluu mm. erilliset lähes makuuasentoon säädettävät jalkatuetut takaistuimet, neljän samppanjapullon viinikaappi ym. tekevät jo muutenkin ylellisestä S-Sarjalaisesta erityisen hienostuneen ja ylevän oloisen, mukavuudesta puhumattakaan. Ulkomaailman äänet ja teiden epätasaisuudet eivät rauhallista, joskin tarvittaessa vauhdikasta etenemistä häiritse.

Tärkeä osa auton kokonaismukavuutta on vaivaton ja äänetön suorituskyky. S500 4Maticissa käytetään V8-kaksoisturbomoottoria, joka tuottaa 335 kW (455 hv) ja 700 Nm. Vaikka lukemat ovat urheilullisia, ei auton ratin takana elämä tunnu vauhdikkaalta taikka vaaralliselta.

S500 Maybach on mielestäni täydellinen ostos käytettynä, mikäli haluaa liikkua ylellisesti ja suhteellisen huomaamattomasti tavallisen kansan keskuudessa. Suosittelen autoa erityisesti nuorille teknomiljonääreille ja räppäreille, sillä ratin takana kuljettaja, takapenkkiläisestä puhumattakaan, tuntee itsensä helposti parikymmentä vuotta vanhemmaksi kuin onkaan.

Arvioidun yksilön kunto asteikolla 1-10:

Tekniikka 10

Kori 10

Sisusta 10

Omistettu: 1x

Koeajettu: 3x

Testattu (30-90 päivää) : 1x


Hiukan historiaa ja tietoja
:

Mercedes-Maybach on osa S-sarjaa oleva luksusautomalli, joka on tuotettu Mercedes-Benzin ja Maybach-brändin yhteistyön tuloksena. Mercedes-Benz osti Maybachin brändin vuonna 1960, mutta vuosien varrella Maybachin mallit eivät saavuttaneet toivottua suosiota, ja ne poistuivat markkinoilta vuonna 2012. Kuitenkin vuonna 2015 Mercedes-Benz palautti Maybachin nimen ja brändin luksusmalliston.

Moottorit ja suorituskyky: Mercedes-Maybach 2015 tarjoaa tehokkaita moottorivaihtoehtoja. Monissa malleissa on saatavilla V8- tai V12-moottorit, jotka tarjoavat vaikuttavaa tehoa ja suorituskykyä. V12-moottorilla varustettu Maybach S600 oli yksi huipputehokkaista vaihtoehdoista, joka tuotti yli 500 hevosvoimaa ja vaikuttavan määrän vääntöä. Tämä mahdollisti nopean kiihtyvyyden ja vaivattoman maantieajon.

Vaihteisto: Maybachissa käytettiin usein 7-vaihteista automaattivaihteistoa, joka tarjosi sileän vaihtamisen ja mukavuutta pitkillä matkoilla.

Mercedes-Maybach 2015:llä oli ilmajousitus, joka sääteli jousituksen jäykkyyttä ja korkeutta matkan edetessä. Tämä mahdollisti tasaisen ja mukavan ajon erilaisilla teillä. Lisäksi autossa oli usein saatavilla tarkka ohjaus, joka teki ajamisesta vaivatonta ja nautinnollista.

Mercedes-Maybachin ulkonäkö oli ylellinen ja vaikuttava. Autossa oli pitkä akseliväli, mikä tarjosi runsaasti tilaa takamatkustajille. Etuosassa oli suuri jäähdyttimen säleikkö ja tyylikkäät ajovalot. Sivuprofiili oli sulava ja virtaviivainen, ja auton takaosa oli yksinkertaisen tyylikäs. Useissa malleissa oli myös saatavilla valinnaisia lisävarusteita, kuten panoraamakatto ja erilaiset vanteet, jotka räätälöivät ulkonäköä entisestään.

Sisätilat olivat ylelliset ja tyylikkäät. Laadukkaat materiaalit, kuten nahka ja puuviilut, olivat laajalti käytössä. Takamatkustajille tarjottiin runsaasti tilaa ja mukavuutta, ja erilaiset lisävarusteet, kuten viihdejärjestelmät ja hierontatoiminnot, lisäsivät matkustusmukavuutta.

Mercedes-Maybach 2015 oli erinomainen esimerkki ylellisestä ja huippuluokan autosta. Se yhdisti vaikuttavan suorituskyvyn, tyylikkään muotoilun ja ylelliset sisätilat. Auton pitkä akseliväli tarjosi runsaasti tilaa takamatkustajille, mikä teki siitä erinomaisen valinnan niille, jotka arvostivat matkustusmukavuutta ja ylellisyyttä. Mercedes-Maybachin paluu vuonna 2015 oli onnistunut, ja se jatkoi Maybach-brändin perintöä huippuluokan autojen valmistajana.

Aston Martin DB 9 2008

Aston Martin DB 9 2008

Mercedes Benz G63 AMG 2020

Mercedes Benz G63 AMG 2020