luetuimmat autoarviot


Uusimmat arviot

Aston Martin Rapide  2012

Aston Martin Rapide 2012

KOKONAISARVIO: 82 PISTETTÄ

Hinta-laatusuhde: 65 pistettä

Omistamisen ilo 2 viikkoa: 95 pistettä

Omistamisen ilo 2 vuotta: 85 pistettä

Omistamisen hinta: 55 pistettä

Urheilullisuus: 90 pistettä

Mukavuus: 75 pistettä

Luotettavuus käytettynä:  80 pistettä

Jälleenmyyntiarvo: 80 pistettä

Imagoarvo: 99 pistettä

Symppispisteet: 80 pistettä

 

Valmistusvuodet: 2010-

Moottori: 6.0L V12

Huipputeho:  477hv    350kW

Huippuvääntömomentti: 610Nm

Kiihtyvyys 1-100km: 5,3 s

Huippunopeus: 303km/h

Hintahaitari: 165.000€-230.000€

Puolesta: Muotoilu, tyylikkyys, moottorin ominaisuudet ja äänimaailma, brändi

Vastaan: Ahdas suhteessa ulkomittoihin, pienet takaovet, muovisuus, takapenkit, hinta käytettynä

Vaihtoehto: Maserati Quattroporte S Q4 2015

Yhteenveto: Rapid on ajatuksena täydellinen, käytännössä kaukana siitä. Toki se on aito Aston Martin, joka jo itsessään riittää useimmille syyksi positiiviseen ostopäätökseen, mutta...lähdetään purkamaan autoa sen hinnasta. Viisivuotias ja 50 000 kilometria ajettu Aston Martin Rapid maksaa tänään parhaimmillaan lähes 270 000 euroa. Valtava summa puoli vuosikymmentä kotimaamme monimuotoisia teitä ja vuodenaikoja kokeneesta autosta. Samalla rahalla saa uuden Maybachin. Tehokkaampi, kauniimpi ja tasapainoisempi, hiukan yli 10 000km ajettu Aston Martin Vantage, myytiin hetki sitten 99.000 eurolla. Rapide on toki uutena kallis, mutta käytettynä aivan liian kallis suhteessa mihinkään verrokkiin.

Rapidea on markkinoitu "edustusurheiluautona".  Edustusauton siitä tekee takapenkit, ei mikään muu. Se ei ole erityisen mukava, tilava taikka hiljainen. Päinvastoin. Takapenkit ovat mielestäni kelvottomat mihinkään muuhun kuin lasten taikka aikuisten lyhytaikaiseen kuljettamiseen. Moottorin äänimaailma on voimakkuutta uhkuva ja erittäin kovaääninen, erityisesti takapenkkiläisille. Vähänkin pitempi matka on korvia ja ajatuksia rasittava. Rapiden penkit ovat kovat ja urheilullisesti muotoillut. Myös alusta on kovahko, joten matkustumukavuus on kaukana edustusautoluokasta.

Kuljettajan näkökulmasta moni asia on paremmin. Tosin itseäni ihmetyttää, miksi Aston Martin käyttää edelleen Volvo XC90:n erittäin huonoa ja vanhanaikaista navigaattoria sekä joitakin sen muovikytkimiä rikkomassa ohjaamon muuten hyvää laatuvaikutelmaa. Parasta Rapidessa on muistakin Astoneista tutut asiat - ajettavuus, ohjaustuntuma, jarrut, moottorin äänimaailma, design sekä yksilöllisyys. 

Rapiden kovalle hinnalle on vaikea löytää perusteita - edes yksilöllisyys, josta moni on valmis maksamaan kysymättä hintaa, tulee ilmeisesti Rapiden kohdalla liian kalliiksi. Käytettyjen Rapiden myyntiaika onkin luokassaan poikkeuksellisen pitkä, yli kaksi vuotta. Viisi vuotta vanhan Rapiden hinnalla saa uuden, tehokkaamman nelivetoisen Maserati Quttroporten, taikka vähän ajetun Aston Martin DP9:n ja 10 000km ajetun edustusautojen kuninkaan, Bentley Continental Flying Sprurin 2014 vuoden mallin ja vielä jää mukavasti rahaa kahden auton ylläpitokuluihinkin. Vaikea valinta.

Arvioidun yksilön kunto asteikolla 1-10:

Tekniikka 9

Kori 9

Sisusta 8

 

Cadillac STS 4.6 2006

Cadillac STS 4.6 2006

Porsche Cayenne Turbo 2012

Porsche Cayenne Turbo 2012