luetuimmat autoarviot


Uusimmat arviot

Bentley GTC Speed 2010

Bentley GTC Speed 2010

KOKONAISARVIO: 96 PISTETTÄ

Hinta-laatusuhde: 96 pistettä

Omistamisen ilo 2 viikkoa: 98 pistettä

Omistamisen ilo 2 vuotta: 92 pistettä

Omistamisen hinta: 60 pistettä

Urheilullisuus: 90 pistettä

Mukavuus: 90 pistettä

Luotettavuus käytettynä:  90 pistettä

Jälleenmyyntiarvo: 95 pistettä

Imagoarvo: 100 pistettä

Symppispisteet: 85 pistettä

 

Valmistusvuodet: 2003 - 

Moottori: 6.0 L V12

Huipputeho: 610 hv 449 kW

Kiihtyvyys 1-100km: 4.5 s (katto avattuna 5.1 s)

Huippunopeus: 312 km/h

Hintahaitari: 88.000€-129.000€

Puolesta: Käsityön laadukkuus, saksalainen tekniikka, imago, tehokkuus, jälleenmyyntiarvo, ylellisyys, hinta-laatusuhde käytettynä, neliveto

Vastaan: kulutus, kovat penkit

Vaihtoehto: Maserati Gran Cabrio Sport 2011

Yhteenveto:  On se aika päivästä, iltahämärää edeltävä hetki, jolloin koko päivän kuumana hehkuneet Calistogan kadut alkavat taas täyttyä ihmisistä. Ei niin, että tässä Kalifornian pikkukaupungissa olisi nyt oleellisesti viileämpää. Tie allani tuoksuu yhä vastapoltetuilta tiililtä, ja väreilevä kuumuus saa kaupungin ympärillä levittäytyvät viiniviljelykset näyttämään aavemaisesti leijuvilta puutarhoilta. Vanhat rouvat istuvat talojensa terasseilla leyhyttelemässä viuhkojaan, ja miehet seisoskelevat kapakoiden oviaukoissa siemaillen kylmiä oluitaan. Tunnen heidän tarkaavaiset katseensa selässäni, kun yli kuusisataahevosvoimainen avoautoni lipuu malttamattomasti madellen pääkatua pitkin kohti sen päässä sijaitsevaa hotellia. Pysäköin pääovien viereen ja lisään tuulettimien tehoa. Auton ulkolämpömittari näyttää yli neljääkymmentä astetta, ja ilma seisoo yhdessä autoni kanssa. Odotan ystävääni ja kotimatkaamme pitkin mutkaisia teitä läpi viiniviljelysten. Saan vihdoin herätellä autoni, Bentley GTC Speedin, kahdella turboahtimella varustettua W12-moottoria ja tuntea tien reunoja syleilevien cabernet-köynnösten tuoksun sekä lempeän ja viilentävän ajoviiman.

Hotellin edessä odotteleva Bentley on Napa Valleyssä arkipäiväinen näky. Sen mukavalle takapenkille onkin leppoisaa istahtaa, ja antaa kuljettajan suunnata rauhallisesti kotia kohti. Tosin tässä Bentleyssä ei edes ole takaovia, eikä ilmeisesti kuljettajaakaan tarvita, sillä palaverista palaava ystäväni istahtaa kuljettajan paikalle, kalifiksi kalifin paikalle. Bentey GTC Speed -malli symboloikin ehkä parhaiten sitä muutosta, jonka Bentley on käynyt läpi viimeisten 15 vuoden aikana. Muutosta, jonka johdosta takapenkillä ennen leppoisasti matkustaneet elokuvatähdet ja yritysjohtajat ovat siirtyneet etupenkille – vapaaehtoisesti ja siitä suuresti nauttien.

 ”Ajat jollakin, joka on ylellisempi kuin olohuoneesi, ja jolla voit haastaa minkä tahansa superauton koska vain haluat. Ja kun tiet ovat kuoppaisia ja märkiä, kuka voisikaan haastaa sinun autosi nelipyörävedon ja sen uskomattoman pidon?” Sanat ovat Bentleyn hallituksen jäsenen tohtori Ulrich Eichhornin ja kertovat Bentleyn nykyisestä ajattelutavasta kaiken sen, minkä uusin ilmentymä on Bentley GTC Speed.

Bentley Continental GTC Speed on syntyi vuonna 2009 nelijäseniseen perheeseen, johon jo kuuluvat coupé-malli GT, neliovinen Flying Spur ja avoauto GTC. Bentley GTC on huomattavan kookas, nelipaikkainen auto. Sen takaistuimilla voi mukavasti matkustaa aikuinenkin. Valtavan tehon synnyttämisestä huolehtii W12-moottori, jolla ei ole asiaa ekoauto-kilpailuun. Kahdella Borg Warnerin turboahtimella on tälle myös WW Phaetonin listoilta löytyvälle moottorille saatu aivan oma, superauton arvolle sopiva luonteikkuus ja äänimaailma. GTC Speedin kuninkaallisen W12-moottorin tehoa on nostettu 600 hevosvoimaan, jotka siivittävät auton 100 km/h nopeuteen 4,8 sekunnissa, ja huippunopeuden ilmoitetaan olevan katto päällä 322 km/h. Ilman kattoa GTC Speed saavuttaa 312km/h nopeuden. GTC Speed onkin Bentleyn tehokkain koskaan valmistama avoauto ja markkinoille tullessaan maailman nopein nelipaikkainen avoauto.

Speed-lisänimi viittaa 1920-luvun lopulla esiteltyyn Bentley Speed Six -malliin. Auto saavutti mainetta ja kilpailumenestystä voittamalla Le Mansin 24 tunnin ajot vuosina 1929 ja 1930. Nykyisiä Speed-malleja ei ole voimakkaista moottoreistaan ja urheilullisista ajo-ominaisuuksistaan huolimatta suunnattu karuun kilpa-ajoon, vaan kokemukselliseen nautiskeluun.

“GTC Speedissä yhdistyy superauton suorituskyky, edustusauton hienostuneisuus ja ylellisyys sekä ylivertainen käsityönä valmistetun auton laadukkuus. Siitä huokuu alkuperäisen 1920-luvun Bentleyn Speed -mallin henki ja voima”, toteaa Ulrich Einhorn.

Kevyt kaasupolkimen hipaisu saa viiniviljelykset muuttumaan tasaiseksi, nopeasti ohikiitäväksi aaltoilevaksi mereksi. Rypäleiden tuoksuun sekoittuu kuumuudesta väreilevän tien pinnan kypsä paahteisuus sekä käsinommellun nahkaverhoilun ylellinen tuoksu. Yhdessä ne muistuttavat Napa Valleyn cabernet-viineistäkin löytyvää bouqueta – eli GTC Speed on tässäkin mielessä täydellinen valinta viinialueilla cruisailuun. 

GTC on nelipaikkainen, mikä Bentleyn kielessä tarkoittaa että ajelemaan ei tarvitse lähteä yksin, sillä mukaan mahtuu mukavasti kolme normaalikokoista aikuista. Matkustusmukavuutta lisää taka-akseliston ilmajousitus, joka suunniteltiin uudelleen, jotta saataisiin tilaa alaslaskettavalle katolle. “Bentley on täydellinen pitkän matkan kulkija, äärimmäinen kannanotto urheilullisen herrasmiehen ajokoneeksi. Bentley on veistos autojen maailmassa.” Näin asian ilmaisee belgialainen Dirk van Braeckel, Bentley Motorsin design-ososton johtaja.

Kuljettaja on kuitenkin GTC Speedin kuningas. Vaikka GTC onkin kookas, lähes viisimetrinen ja 2500 kiloa painava auto, tuntuu se hallittavan mittaiselta ja sitä on helppo pyöritellä myös ahtaissa taajamissa. Tosin tieto siitä, että GTC kulkee avonaisenakin yli 300 km/h, kääntää auton kulkusuunnan helposti poispäin ahtaista taajamista suorille ja leveille tieosuuksille. Auto kiihtyy ja kerää nopeutta majesteettisella rauhallisuudella. Kaasun painallus pohjaan synnyttää kuljettajan mieltä kutkuttavan, mahtavan bassovoittoisen äänimaailman auton sisälle. Muita tiellä liikkujia sen pehmeä äänimaailma ei kuitenkaan häiritse.
Vaikka GTC kiihtyy useimpia Ferrareitakin nopeammin, tekee se sen sivistyneesti itsestään meteliä pitämättä. Sen älykäs nelivetojärjestelmä ja monipuolisesti säädettävä alusta siirtävät auton valtavat voimavarat tiehen täyttäen vaativammankin kuljettajan tarpeet. Kuusivaihteinen ZF-automaattivaihteisto hoitaa tehtävänsä tarkasti ja pehmeästi. Kuljettaja voi halutessaan jättää vaihtamisen kokonaan auton komentokeskuksen hoidettavaksi, tai hallita sitä manuaalisesti F1-tyyppisellä sekventaalivaihteistolla ratin takana sijaitsevista vaihdevivuista. Ohjaus on kevyt ja herkkä, ohjauspyörältä tulevassa palautteessa ei ole moittimista. Normaaleilla moottoritienopeuksilla ajokokemuksesta ja seurustelusta voi nauttia katto ylhäällä ilman että tuulen suhina nousee häisitseväksi.

 

 GTC Speed on varustettu nelivetojärjestelmällä, joka säätää vetovoiman jakautumista pyörille sekunnin murto-osassa ajoradan pinnan mukaan. Moottorin valtavien voimavarojen jakautumisesta akselien välillä huolehtii torsen-tasauspyörästö. Termi tulee sanoista torque (vääntömomentti) ja sensing (tuntea). Nimi onkin kuvaava: tasauspyörästö tuntee renkaiden pidon ja jakaa voimaa portaattomasti ja viiveettä akseleille mahdollisimman tasaisesti saamansa tiedon perusteella. Ajaminen on aina tasaisen vakaata ja turvallista. 

GTC Speed on luonnollisesti varustettu myös uusimmilla turvajärjestelmillä, automaattisesti korkeutta säätelevällä elektronisella ilmajousituksella, henkilöautomaailman järeimmillä hiilikeraamisilla jarruilla sekä älykkäällä, aktiivisesti mukautuvalla vakionopeuden säätimellä. Teknisenä suorituksena GTC Speed hipoo täydellisyyttä. Mikään toinen auto ei yhdistä vastaavalla tavalla voimaa, hienostuneisuutta ja tyyliä. Brian Gush, Chassis and Powertrain Engineeringin johtaja kommentoikin: “Uusi GTC Speed on esimerkkinä intohimostamme luoda autoja, jotka tarjoavat ajajalle poikkeuksellisen suorituskyvyn sekä ajonautinnon. Se on ajajan auto, joka tulee määrittelemään uudelleen ihmisten odotukset.

Vaikka GTC Speedin ajo-ominaisuudet ovat monelle pääsyy istuutua kuljettajan paikalle, olisi paksulla ja pehmeällä, käsin ommellulla nahalla vuoratun ohjaamon antama ensivaikutelmakin siihen riittävä. Ohjaamon tyylikkyys ja aistikkuus, sen puu-ja nahkapintojen leikkausten taidokkuus sekä ylelliset hierovat penkit kymmenine säätömahdollisuuksineen tekevät tästä autosta ensimmäisen superauton, johon istuessani en heti tunne tarvetta käynnistää moottorin vahvaa bassomurinaa päälle. Sen sijaan käynnistän Bentley Naim premium -äänentoistojärjestelmän, ja annan sen 14 kaiuttimen viedä ajatukseni mukanaan Wagnerin Lentävän hollantilaisen jylhiin maisemiin.

Bentley GTC Speedin kuljettajan penkillä isotteluun ei ole enään tarvetta – auton ulkoinen olemus on jo riittävä viesti itsessään. Vaikka GTC Speed on mitä modernein esimerkki superautosta, huokuu se silti tiettyä vanhanaikaisuutta ja arvokkuutta. Perinteiset arvot, ajaton design ja ultramoderni tekniikka kohtaavat siinä mieltä kiehtovalla tavalla. GTC Speed täyttää myös modernin superauton tärkeimmän tunnusmerkin – sen, että sen omistaja istuu kuljettajan penkillä.

 Arvioidun yksilön kunto asteikolla 1-10:

Tekniikka 10

Kori 8

Sisusta 9

 

Porsche Cayenne Turbo 2012

Porsche Cayenne Turbo 2012

Lotus Elise Sport 111  2004

Lotus Elise Sport 111 2004